Un add-on de 1 dolar pentru BBM ofera chat privat si editare de mesaje

25

Blackberry a introdus un abonament privacy care costa 1 dolar pentru utilizatorii iOS, Android si BBM care vor sa foloseasca aplicatia Messenger si sa aiba parte de chat-uri cu continut privat. Astfel, vechea optiune de mesaje programate sau anulate va fi inlocuita cu un optiunea pentru chat privat pe ecranul principal.

 

Chat-urile private nu vor dezvalui numele sau fotografiile participantilor, iar fereastra de chat se va inchide automat dupa o anumita perioada de neactivitate, pentru a fi evitate sustragerile nedorite de informatii. Pe langa aceasta functie, utilizatorii vor putea, de asemenea, sa editeze mesajele pe care le trimit. In plus, aplicatia BBM Messenger pentru Android primeste si o interfata inspirata de Material Design, iar aplicatia iOS va include fonturi cu marime variabila, in functie de dimensiunea display-ului utilizatorului.

 

Utilizatorii de dispozitive Blackberry si Android au acces deja la noua versiune Messenger unde pot plati si abonamentul. Se pare ca versiunea iOS va deveni si ea disponibila curand.

 

Πηγή: Engadget