UMI Plus E este un smartphone bine dotat cu pret incredibil

40

UMI Plus E este un smartphone cu display de 5.5 inch Full HD, procesorul Helio P20 la 2.3 GHz și 6GB de RAM, stocare de 64GB și camere foto de 13 și 5 megapixeli, totul la un preț de ofertă de 200 de dolari. Compania a avut mare succes cu UMI Plus, dar noua versiune este mai bine dotată. După perioada de precomenzi prețul va crește la 269.99 dolari, oricum foarte ieftin pentru ce oferă.

 

UMI nu este încă printre cele mai cunoscute branduri chinezești, dar este între primii zece jucători și a avut succes cu diverse modele accesibile. Fiind un jucător nou, UMI a preluat rețeta Xiaomi și reușește să ofere terminale smartphone cu design bun, cu dotări puternice, la un preț incredibil, iar astfel vinde în volume mari. Mi se pare interesant și discount-ul acordat pentru primii cumpărători, probabil că renunță aproape de tot la marja lor de profit pentru a cuceri cotă de piață. Singura problemă ar fi că sunt extrem de multe produse la 200 de dolari și consumatorul alege foarte greu ceva.

 

Avantajul UMI Plus E stă tocmai în procesorul puternic și 6GB de RAM. Procesorul P20 a fost lansat de Mediatek în primăvară, iar acesta folosește opt nuclee ARM Cortex-A53 care ating 2.3 GHz atunci când este  nevoie de performanțe, dar în același timp au consum redus când sunt în stand-by sau ai activități normale precum browsing sau e-mail. Terminalul are ecran Sharp, cameră foto Samsung, baterie de 4.000 mAh de la Sony și are un șasiu metalic unibody compact, care arată foarte bine. Senzor de amprentă foarte rapid și tot ce vrei. 

 

Pe scurt, este un model care face toți banii, iar cei care caută acum un smartphone nou pot alege ceva de gen. 

Πηγή: GizmoChina