Ultimul concept Apple iWatch

36

Nici un zvon despre Apple nu ar fi complet daca nu s-ar vorbi si despre design-ul conceput de fani in cazul unor prototipuri.  Asadar, dispozitivul iWatch nu face exceptie.  Conceptul prezentat in fotografia acestui articol a fost desenat de catre Esben Oxholm.

Ideea care sta la baza acestui design urmeaza filosofia iPhone 5 si include o curea mata, neagra, din aluminiu si un ecran lucios. Pe interiorul curelei este gravat logo-ul Apple, iar cureaua este formata din doua parti diferite, care se pot detasa una de cealalta.

Dupa cum se poate vedea, un buton mare de acces al ecranului Home este pozitionat sub cadranul ceasului, la fel ca la orice alt dispozitiv din gama Apple (iPad, iPhone etc). Intreg ansamblul este atat de armonios, incat nu ar fi deloc surprinzator daca Apple ar anunta productia de serie a acestui model de iWatch.

Din punct de vedere al confortului oferit purtatorului de ceas, cureaua iWatch este acoperita cu un strat fin de cauciuc mat pe interior, astfel ca este prevenita alunecarea. In plus, ecranul se muleaza bine pe mana, intrucat este curbat.

Este adevarat ca ceasul inteligent de la Apple ar putea sa nu ajunga niciodata un produs de serie, insa, asta nu impiedica fanii sa isi lase libera creativitate in ceea ce priveste crearea unui concept pentru dispozitiv.

 

 

Sursa: Pocket-Lint