Ulefone Tiger – un smartphone foarte bun sub 100 de dolari

357

Ulefone Tiger este un un smartphone bine dotat cu design premium și disponibil online la prețuri sub 100 de dolari. Pentru toți cei care caută un telefon chinezesc capabil să îndeplinească toate sarcinile de zi cu zi și care să nu coste o avere, Ulefone Tiger este o alegere foarte bună.

 

După cum vedeți în poză, acest model are un design unibody, cu carcasa metalică și camera foto vizibilă pe spate, alături de scannerul de amprentă. M-am tot gândit la acest mod de autentificare, am folosit întâi pe iPhone, apoi pe Android, pentru a face mai ușoară accesarea conținutului, fără PIN-uri și modele desenate pe ecran. Cred că senzorul de amprentă pe spate este mai ușor de accesat decât cel frontala ca la Apple sau Samsung.

 

Ulefone Tiger are un display de 5.5 inch cu rezoluție 720p, procesor quad-core Mediatek la 1.3GHz, 2 GB de RAM, stocare internă de 16GB și slot de carduri de memorie de pînă la 128GB, cameră foto cu senzor Sony de 13 megapixeli, cea frontală cu senzor de 5 megapixeli. Bateria integrată este produsă de Sony și are 4.200 mAh, autonomia anunțată este de 2 zile de utilizare normală.

 

Are tehnologie 4G, este dual-SIM, cam tot ce ai nevoie. Este disponibil online la 99,99 dolari, cu livrare gratuită în România și garanție. 

Πηγή: GizChina