Uber introduce curse cu tarife fixe între Brașov și Poiană

- Adrian Ungureanu
423

Uber lansează un nou serviciu destinat brașovenilor și turiștilor pasionați de ski. Astfel, în perioada 20 decembrie 2016 – 31 martie 2017, aceștia vor avea la dispoziție uberSKI, un serviciu cu mașini dotate cu suport suport de echipament de ski care pot transporta până la două perechi de ski-uri sau două plăci de snowboard.

În plus, cei care merg cu Uber în Poiana Brașov sau înapoi, vor achita un tarif fix pentru cursa lor Uber, indiferent de trafic – 40 de lei pentru serviciul obișnuit uberX și 50 de lei pentru noul serviciu uberSKI.

Cum funcționează?
Deschide aplicația Uber
Introdu destinația
Selectează opțiunea uberSKI
Un șofer partener va ajunge la utilizator în câteva minute cu o mașină echipată cu suport     pentru echipamentul tău de ski sau placa de snowboard

Care este tariful uberSKI
Tariful uberSKI este tariful standard uberX în Brașov (1.5 lei tarif de bază + 1.5 lei tarif pe km + 0.2 lei tarif pe minut), la care se adaugă o taxă suplimentară de 10 RON pentru a beneficia de mașina echipată cu suport pentru echipamentul de ski.

Tarif de bază Pe minut Pe kilometru Tarif minim Tarif de anulare
11,5 lei 0,2 lei 1,5 lei 12 lei 6 lei

 

Astfel, în condiții de trafic normal, tariful achitat pentru o cursă de la gară la Piața Sfatului va fi de aproximativ 18 lei folosind, opțiunea uberSKI.

Tarife fixe către și de la Poiana Brașov
În plus, cei care aleg Uber pentru ruta  Brașov – Poiana Brașov sau înapoi vor achita un tarif fix: 40 lei folosind opțiunea uberX,  respectiv 50 de lei folosind opțiunea uberSKI.

Rută Opțiune Uber Tarif
Brașov – Poiana Brașov uberX 40 lei
Poiana Brașov – Brașov uberX 40 lei
Brașov – Poiana Brașov uberSKI 50 lei
Poiana Brașov – Brașov uberSKI 50 lei