Uber for Business se lanseaza international

18

In vara, cei de la Uber au lansat in America de Nord serviciul Uber for Business. Serviciul se adresa in special oamenilor de afaceri si avea ca scop sa le asigure acestora accesul la transport. Acum, si utilizatorii care locuiesc in afara Statelor Unite sau a Canadei se vor putea bucura de beneficii, intrucat firma a hotarat lansarea la nivel global al serviciului.

 

Uber va aduce serviciul Uber for Business in 45 de alte tari, peste 200 de orase si il va face disponibil in 22 de limbi. Serviciul va permite firmelor sa creeze conturi pentru a face viata angajatilor mai usoara prin facilitarea accesului la transport. In loc ca nota de plata pentru transport sa fie platita de angajati, apoi rambursata de companie, Uber for Business va permite achitarea costurilor direct de pe un card care apartine companiei.

 

Anuntul legat de raspandirea serviciilor Uber vine la putin timp dupa ce compania s-a confruntat cu o serie de controverse. Un sofer UberX a fost arestat dupa ce ar fi lovit un client in cap cu un ciocan, din cauza unei neintelegeri legate de ruta.

 

Πηγή: Slashgear