Twitter testeaza Project Lightning, un nou instrument de filtrare a informatiilor

15

Project Lightning este un viitor proiect Twitter care isi propune sa schimbe modul in care utilizatorii interactioneaza cu reteaua sociala, in ideea in care proiectul va scoate in evidenta anumite evenimente sau conversatii care se intampla in timp real.

 

Noile elemente vizuale care vor fi introduse de proiect vor face ca tweet-urile care vorbesc despre un eveniment sa apara pe tot ecranul, iar clipurile video sa porneasca automat. Pe scurt, Project Lightning aduna informatiile despre continutul cel mai discutat pe Twitter si il centralizeaza, astfel incat daca apesi pe butonul special al acestui instrument din aplicatie, sa citesti continutul cu toata experienta creata in jurul lui, fie prin tweet-uri, videoclipuri sau imagini.

 

Cea mai buna parte nu este continutul centralizat, pentru ca este filtrat in functie de popularitate, deci e posibil savezi lucruri care nu te intereseaza, ci ca poti activa instrumentul si din aplicatie, si din web, si daca ai sau nu cont de Twitter. Deocamdata, Project Lightning este inca in faza de testare.

Πηγή: engadget