Twitter sugereaza utilizatorilor de top sa nu mai posteze link-uri Instagram

21

Twitter si Instagram duc o batalie acerba pentru photo-sharing, iar acest lucru se intampla deja de ceva vreme. In decembrie 2012, Instagram a schimbat modul in care continutul retelei se afisa pe Twitter, astfel incat utilizatorii sa fie obligati sa acceseze link-ul pentru a vedea imaginile. In ceea ce priveste strategiile Twitter, firma a facut disponibile o serie de filtre foto pentru a face postarea de imagini direct in tweet-uri mai atractiva. Totusi, se pare ca se urmareste marirea mizei.

 

Twitter incearca sa indeparteze cei mai imporanti utilizatori ai retelei de continutul postat prin Instagram. Astfel, utilizatorilor de top le este afisat un mesaj care le sugereaza ca pot posta fotografii si direct din Twitter, fara sa mai fie nevoie de servicii secundare. Mesajul este afisat sub forma de pop-up si se pare ca strategia a fost introdusa astazi. Una dintre sursele familiare cu problema sustine ca acest lucru actioneaza drept un “efort educational” pentru a incerca sa faca influencerii si vedetele sa aleaga sharingul direct de imagini pe Twitter, in detrimentul Instagram.

 

Atunci cand este folosit editorul foto nativ al Twitter, fotografiile sunt postate in tweet-uri si utilizatorii le pot vedea direct in newsfeed. Atunci cand pe reteaua de socializare sunt postate imagini de pe Twitter, acestea sunt afisate sub forma unui link pe care utilizatorii trebuie sa dea click pentru a putea vizualiza continutul pe site-ul Instagram – adica sa parcurga un pas in plus decat daca ar posta direct continutul.

 

Πηγή: Slashgear