Twitter primeste suport nativ pentru materialele video si mesaje de grup

11

De-a lungul anilor, reteaua sociala Twitter a evoluat de la un serviciu care permitea doar introducerea de mesaje in 140 de caractere intr-o platoforma care ofera din ce in ce mai multe optiuni utilizatorilor. In trecut, scurtarea adreselor URL se facea manual, dar Twitter a automatizat procesul, iar utilizatorii aveau nevoie de aplicatii suplimentare pentru a posta continut foto, pana cand Twitter a adaugat nativ aceasta optiune. La nivelul materialelor video situatia a fost putin mai complicata pentru ca, desi Twitter a cumparat Vine, acesta din urma a continuat sa existe independent.

 

Optiunea de suport pentru materialele video permite utilizatorilor sa surprinda continutul si ofera o serie de optiuni de editare de baza. Dimensiunea maxima a materialelor video care pot fi postate este de 30 de secunde. Atat aplicatiile mobile pentru Android cat si cele pentru sistemele de operare iOS vor primi aceasta facilitate in urmatoarele zile.

 

In ceea ce priveste facilitatea de a putea trimite mesaje de grup, practic aceasta este o extindere a optiunii de Direct Message. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea trimite un anumit mesaj catre mai multe persoane odata, nu doar catre una singura. La fel ca si in cazul suportului video, si aceasta optiune este introdusa treptat de Twitter atat in aplicatiile Android cat si in cele iOS.

 

Iata un scurt material video care prezinta mesajele de grup in noua versiune a aplicatiei mobile Twitter:

 

 

Πηγή: PocketNow