Twitter pentru Windows Phone primeste un update care ii aduce imbunatatiri si noi optiuni

24

Twitter incearca sa isi castige propriul loc pe ecranele de blocare are dispozitivelor care ruleaza Windows Phone, asa ca a lansat un update pentru aplicatia compatibila cu acest sistem de operare. Acum, tweet-urile se pot afisa in mod previzualizare pe ecranul dispozitivelor mobile.

Totusi, se pare ca utilizatorii nu pot sa selecteze, deocamdata, ce anume din mesaj va fi afisat in acea notificare, ceea ce inseamna ca partile de mesaj sunt afisate aleator. Cu siguranta in viitor utilizatorii vor putea alege modul de afisare a tweet-urilor pe ecranul de blocare, intrucat exista o optiune “costumize lockscreen” care se afla in setarile aplicatiei, dar  este inca inaccesibila.

Update-ul mai aduce posibilitatea trecerii de la o notificare la alta, o tema deschisa la culoare sau inchisa si posibilitatea de a fixa pe ecranul de start cuvinte cheie pentru ca acestea sa fie mai usor de cautat. De asemenea, exista imbunatatiri si la nivel lingvistic intrucat au fost adaugate pachete pentru 13 noi limbi.

Versiunea 3.0.0.0 a aplicatiei Twitter poate fi descarcata gratuit din Windows Store si este compatibila cu sistemele de operare Windows Phone 8 si Windows Phone 7.5.

Πηγή: Engadget