Twitter pentru Mac aduce inapoi vechi optiuni ale variantei mobile

19

Aplicatia Twitter pentru sistemele Mac a primit un update care aduce o parte dintre functiile specifice aplicatiei mobile de care utilizatorii se bucura deja de ceva vreme. Aplicatia retelei sociale pentru Mac este foarte rudimentara si este, aproape, doar un stream de tweet-uri pe care utilzatorii le pot citi. Tocmai de aceea, multi posesori de Mac folosesc clienti alternativi pentru a naviga pe Twitter.

 

Aplicatia mobila a Twitter a primit multa atentie in ultima perioada din partea companei. Tocmai din aceste imbunatatiri imprumuta acum si noua versiune pentru dispozitivele Mac. Acum, utilizatorii Mac pot sa vizualizeze sau sa dea share tweet-urilor care contin pana la patru fotografii. In plus, acestia pot trimite Direct Messages la care pot sa anexeze si fotografii. De mentionat ca aceste facilitati sunt deja disponibile in versiunea mobila, dovada ca cei de la Twitter au neglijat destul de mult clientul web.

 

Majoritatea traficului de pe reteaua sociala provine din aplicatii mobile, dar faptul ca Twitter a decis sa imbunatateasca si varianta desktop nu poate fi decat un plus. Noua versiune a Twitter pentru Mac poate fi descarcata gratuit din magazinul online App Store.

 

Πηγή: Slashgear