Twitter nu mai taie fotografiile de pe timeline

19

Cei de la Twitter au introdus recent o schimbare minora, dar care va bucura multi utilizatori. Reteaua sociala nu va mai decupa fotografiile pe care utilizatorii le vad pe timeline-uri, ceea ce inseamna ca acestia nu vor mai fi nevoiti sa dea click pe postare pentru a vedea intreaga imagine pe care au distribuit-o altii.

 

De notat mai este ca schimbarea mai inseamna ca utilizatorii care incarca pe Twitter poze patrate nu vor mai trebui sa isi faca griji cu privire la modul in care acestea vor fi afisate. Vestile sunt bune in special pentru cei care posteaza in principal continut de tip vizual, dar si pentru organizatiile care distribuie stiri si care obisnuiesc sa asocieze link-ului si o imagine.

 

Din pacate, insa, pentru utlizatorii care folosesc Twitter in special pentru informatii de tip text, schimbarea nu este o veste prea buna. Afisarea imaginilor in format normal inseamna ca va exista mai putin spatiu pentru mesajele de tip tweet care apar in newsfeed. Chiar si asa, cei de la Twitter sustin ca modificarea va face din imagini o experienta mai placuta pentru cei care folosesc reteaua sociala.

 

Πηγή: Engadget