Twitter isi schimba pagina de start pentru a-si explica mai bine rolul

11

Twitter si-a schimbat pagina de start schimband design-ul bazat pe vizual cu unul bazat pe text. Noul design este discret si pune accentul pe doua elemente: dispozitivele mobile si ce ar trebui sa astepte noii utilizatori de la reteaua sociala.

Twitter new homepage

Accentul pus pe partea mobila este destul de direct intrucat Twitter se considera mai potrivit pentru dispozitivele mobile decat pentru orice alta platform, un punct forte pentru orice companie aflata pe internet, mai ales ca acum audientele se afla mereu in miscare si migreaza de la sistemele desktop catre gadget-urile mobile.

Vechea pagina de start avea o grafica atractiva si continea si o mica parte de text care prezenta utilitatea Twitter: “Afla ce se intampla acum” – “Find out what’s happening right now”).

old twitter homepage

Totusi, actualul text care apare pe noua pagina de start clarifica mai bine cum se asteapta Twitter  ca utilizatorii sa foloseasca reteaua sociala: “Incepe conversatii, fii alaturi de prieteni si de oamenii pe care ii cunosti sau alaturi de celebritati si figuri publice” – “To start conversations, be they with friends and people you know, or with celebrities and national figures.”

Este clar ca Twitter a introdus aceste schimbari pentru a face reteaua sociala mai usor de folosit pentru mase. Desigur, modificarea este minora, dar este clar ca a avut un motiv bine intemeiat in spate.

Πηγή: AllThingsDigital