Twitter introduce Highlights, un sumar cu tweet-uri interesante oferit de doua ori pe zi

27

La nivel general, Twitter este un serviciu simplu care permite utilizatorilor sa posteze mesaje si sa citeasca mesaje postate de alti utilizatori pe care ii urmaresc. Totusi, daca numarul utilizatorilor urmariti este mare, cel mai probabil continutul care ajunge continuu in newsfeed va deveni greu de administrat.

 

Pentru a rezolva problema utilizatorilor care incearca sa tina pasul cu fluxul de continut, Twitter a dezvoltat o unealta care aduce in atentie tweet-urile pe care utilizatorii ar vrea sa le vada. Facilitatea se numeste Highlights si se foloseste de algoritmul Twitter pentru a oferi sumare cu tweet-uri importante, de doua ori pe zi. Intre tweet-urile incluse in sumare vor figura mesaje postate de utilizatorii urmariti, conversatii intre acesti utilizatori, subiecte importante si chiar mesaje de la utilizatori pe tocmai stersi din cercul de prieteni de pe reteaua sociala. Odata ce utilizatorul primeste o notificare Highlights, va putea sa deschida aplicatia si sa extinda acele mesaje pentru a le putea citi.

 

Cu siguranta Highlights este o unealta utila mai ales celor care vor sa fie mereu la curent cu ce se posteaza pe reaua sociala. Deocamdata, noua optiune va ajunge doar pe dispozitivele Android, insa Twitter isi propune sa o extinda curand si pe alte platforme. Pentru a putea incerca optiunea, utilizatorii trebuie sa o activeze din meniul Setari a noii versiuni a aplicatiei Twitter.

 

Πηγή: PocketNow