Twitter ar putea retrage aplicatia Twitter Music pentru iOS

19

Twitter ia in calcul retragerea aplicatiei Twitter Music compatibila cu sistemele de operare iOS, la doar 6 luni de la lansare. Twitter Music este primul produs al companiei independent de aplicatia oficiala si tot ce contine ea.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la momentul in care suportul pentru Twitter Music va inceta, insa este de asteptat ca acest lucru sa se intample curand. De cand a ajuns pe locul 6 ca cea mai descarcata aplicatie de pe App Store, nu s-au mai intamplat multe in ceea ce priveste Twitter Music. Aplicatia a iesit, insa, din topuri si nu a mai figurat in nicio lista. Deocamdata, Twitter a refuzat sa faca vreun comentariu pe acest subiect.

Aplicatia Twitter Music cuprinde patru mari sectiuni: “Suggested”, “#NowPlaying”, “Popular” si “Emerging”, toate interconectate in interfata foarte atractiva desenata de Twitter. Prima data cand folosesec aplicatia, utilizatorii sunt rugati sa se logheze cu ajutorul contului de pe Sportify sau RDIO pentru ca muzica pe care o asculta sa poata fi pusa in streaming gratuit. Daca utilizatorul nu are cont pe niciunul dintre cele doua servicii mentionate, Apple va oferi versiuni preview prin iTunes.

Nu este foarte clar cand Twitter Music a devenit un esec, dar aplicatia a fost conceputa de We Are Hunted, un start-up pe care Twitter l-a cumparat. Nu este clar ce se va intampla cu echipa dupa ce aplicatia Twitter Music va fi inchisa.

 

Πηγή: Pocket-Lint