Twitter ar putea renunta la limita de 140 de caractere odata cu lansarea unui nou proiect

20

Utilizatorii care sunt deranjati de limita de 140 de caractere a mesajelor care se pot posta pe Twitter ar putea sa scape in curand de aceasta restrictie. Zvonuri aparute recent sugereaza ca Twitter lucreaza la un produs nou care sa permita utilizatorilor sa compuna si sa dea share mesajelor mai lungi de 140 de caractere.

 

Deocamdata nu exista detalii suplimentare, dar o publicatie de profil sugereaza ca viitoarea facilitate/aplicatie/proiect dezvoltat de Twitter va permite utilizatorilor sa posteze mesaje mai lungi. In plus, compania cauta si alte metode de relaxare a numarului de caractere permis prin omiterea la numaratoare a link-urilor sau a numelor de utilizatori din tweet-uri.

 

De mentionat ca acest gen de strategie pare sa se alinieze flexibilitatea de care Twitter a dat dovada in ultima vreme prin adaugarea posibilitatii de postare de comentarii in cazul retweet-urilor, dar si prin eliminarea limitei de caractere in cazul mesajelor private.

 

Ramane de vazut daca toate zvonurile se vor dovedi adevarate. Cu siguranta, insa, ca posibila eliminare a limitei de caractere in cazul mesajelor o sa ii bucure pe unii dintre utilizatori.

 

Πηγή: Engadget