Twitter ar putea oferi continut Vevo prin intermediul aplicatiei sale muzicale

  14

  Exista de ceva vreme zvonuri care sustin ca Twitter va lansa o aplicatie muzicala proprie, folosindu-se de o tehnologie provenita de  la recent cumparata companie We Are Hunted. Este deja cert ca iTunes si SoundCloud vor fi incluse in aplicatie, dar acum echipa de la AllThingsD sustine ca Twitter a incheiat o intelegere si cu Vevo.

  Potrivit unei surse “familiara cu planurile Twitter”, reteaua de socializare a incheiat un acord cu Vevo, astfel incat sa poata introduce continutul acestei companii in aplicatia sa muzicala. In mod particular, este vorba despre videoclipurile Vevo, desi aceste materiale ar putea sa nu fie singurele surse de continut de la artisti cunoscuti care vor fi incluse gratuit in aceasta aplicatie.

  Viitoarea aplicatie Twitter va fi destinata oferiri de recomandari muzicale personalizate. Aceasta personalizare se va face in functie de artistii pe care un anumit utilizator ii urmareste si, este posibil, pe baza artistilor urmariti de cei care il urmaresc pe utilizator pe Twitter. Aplicatia muzicala va putea fi folosita indiferent daca utilizatorii au cont de Twitter sau nu, dar, atunci cand aplicatiei ii este asociat un cont Twitter, se vor obtine rezultate mai bune.

  Pe langa continutul Vevo, va exista si continut provenit de la SoundCloud si iTunes. In plus, aplicatia muzicala va avea un total de patru sectiuni: una denumita “Sugestions” (care va contine recomandari), una denumita “#NowPlaying” (care va contine o lista de melodii provenita de la cei care il urmaresc pe utilizator), una denumita “Popular” (care va contine trendurile) si o alta sectiune denumita “Emerging” (care va contine trendurile in ascensiune).

   

  Πηγή: SlashGear