Twitter anunta detaliile despre contul dumneavoastra compromis

31

Tineti-va ochii bine deschisi utilizatorilor, Twitter a inceput sa trimita email-uri prin care va anunta resetarea facuta de ei catre contul dumneavoastra si va cere sa va creati una noua. Daca aveti probleme cu logarea probabil din acest motiv. Multi utilizatori sunt afectati de aceasta problema dat fiind faptul ca problema aceasta sa raspandit rapid printre utilizatori.

Cauza incidentului nu este detaliata in email, doar spune “Twitter este de parere ca accesul la contul dumneavoastra a fost compromis de catre un website sau de un serviciu care nu este asociat cu Twitter.

Am ajuns la Twitter pentru mai multe informatii cu privire la anvergura atacului, dar compania nu a furnizat nici o informatie. Acesta a spus utilizatorilor care au primit email ca ar trebui sa reseteze parolele lor folosind link-ul de resetare a parolei furnizate, daca utilizatorii nu sunt in masura sa se conecteze la cont pot merge direct la Twitter.com unde pot reseta parola din Setari.

Unii utilizatori au criticat compania pentru includerea unui link de schimbare a parolei in email, o tehnica deloc buna pentru cei care se ocupa de phishing.