Twitter aduce modificari la nivelul trendurilor pentru a explica de ce sunt puncte de interes

28

Sectiunea de tenduri de pe reteaua sociala Twitter are drept scop sa ajute utilizatorii sa ramana conectati si sa nu piarda nimic din ce conteaza pentru ei. Totusi, uneori trendurile afisate sunt neclare pentru ca sunt formate din acronime despre care utilizatorii ar putea sa nu fie la curent.

 

Tocmai de aceea, compania a adus modificari aplicatiilor pentru iOS si Android. In sectiunea de trenduri va exista si o scurta descriere de 140 de caractere pentru fiecare hashtag. Descrierea nu va ajuta numai la lamurirea conceptului ci va oferi si explicatii cu privire la motivul pentru care acel trend este un subiect de interes. In plus, tab-urile Discover si Activity au fost contopite, ceea ce inseamna ca detalile din acele sectiuni se vor regasi in cea de Search.

 

Deocamdata, aceste schimbari nu sunt disponibile decat in Statele Unite. Totusi, compania va extinde in curand facilitatile si pentru aplicatiile din alte zone ale lumii, dar si pentru versiunea web a retelei sociale. Schimbarile vin dupa ce, recent, Twitter a adus modificari si retweet-urilor de tip citat care nu vor mai ocupa caractere suplimentare pentru utilizatori. Cu siguranta, toate elementele noi pe care reteaua sociala le aduce au scopul de a face experienta una mult mai buna pentru cei care folosesc serviciul.

 

Πηγή: Engadget