Twitter adauga optiunea “Who to follow” in aplicatiile iOS si Android

15

Twitter isi doreste ca utilizatorii care ajung pe reteaua sociala sa petreaca cat mai mult timp acolo. Asta inseamna ca firma va incerca sa ii ajute sa gaseasca conturi interesante pe care sa le urmareasca si va plasa optiunea “Who to follow” pe timeline-urile utilizatorilor aplicatiei iOS si Android.

 

Astfel, atunci cand utilizatorii decid sa foloseasca Twitter de pe dispozitive mobile vor vedea in timeline atat sectiunea “While you where away” (o colectie de tweet-uri care au fost postate de conturile pe care le urmaresc cat timp utilizatorii nu au activat pe Twitter), cat si seectiunea “Who to follow”. Pentru ca asta ar putea insemna aglomerarea feed-ului, utilizatorii au posibilitatea sa apese pe un buton de inchidere a sectiunii.

 

Potrivit oficialilor Twitter, optiunea Who to follow va avea o frecventa de aparitie proportionala cu frecventa cu care utilizatorii folosesc reteaua sociala. Cei care intra rar pe Twitter probabil ca nu au un timeline foarte activ, ceea ce inseamna ca vor primi mai putine sugestii de conturi pe care sa le urmareasca spre deosebire de utilizatorii care folosesc des Twitter.

 

Πηγή: Engadget