Twitter adauga notificari desktop pentru mesajele primite pe versiunea web a site-ului

36

Mesajele directe primite pe Twitter in versiunea web au devenit acum mai utile. Compania a inceput deja sa distribuie o facilitate care va afisa o notificare de fiecare data cand utilizatorul primeste un mesaj pe reteaua sociala. Optiunea va fi distribuita treptat, dar compania spune ca va ajunge la toti utilizatorii pana la sfarsitul saptamanii.

 

Utilizatorii care au Twitter deschis in browser si primesc un mesaj vor putea vedea in partea dreapta sus a ecranului o notificare in acest sens. Reteaua sociala a eliminat limita de 140 de caractere in cazul mesajelor trimise pe Twitter si permite trimiterea mesajelor catre grupuri in incercarea de a concura cu facilitatile similare pe care le ofera Facebook Messenget sau Whatsapp.

 

Twitter face eforturi pentru a atrage mai multi utilizatori. Eliminarea limitelor de caractere pentru mesaje si schimbarile deja mentionate mai sus ar putea face utilizatorii sa petreaca mai mult timp pe reteaua sociala, nu doar sa isi actualizeze statusul prin intermediul unui tweet.

 

Πηγή: Engadget