Twitter actualizeaza aplicatiile iOS si Android cu preview pentru imagini si materiale Vine

  11

  Twitter a lansat o actualizare pentru aplicatiile mobile pentru sistemele de operare Android si iOS. Noua versiune aduce, in sfarsit, mod preview pentru imaginile si materialele video postate pe reteaua sociala.

  In versiunile precedente, daca utilizatorii doreau sa vada o imagine sau un material video trebuiau sa dea click pe link-ul respectiv. Acum, Twitter a introdus optiunea de preview, ceea ce inseamna ca daca cineva include in tweet-ul lor o imagine aceasta va va aparea in newsfeed fara sa mai fie nevoie sa accesati un link. In legatura cu acest subiect, compania a afirmat: “Tweet-urile care contin fotografii, videoclipuri Vine si alte tipuri de continut selectionat vor putea fi vizualizate in mod preview direct pe timeline. Daca utilizatorii doresc sa vizualizeze o imagine in mod fullscreen, atunci nu va trebui decat sa apese pe ea. Pune pe Twitter o imagine fara text si las-o pe acesta sa exprime totul”.

  Aceasta noua optiune este o veste buna pentru cei care doreau sa economiseasca timp, dar inseamna si ca utilizatorii ar putea ajunge sa vada imagini nedorite. In plus, acest sistem face mai dificila evitarea mesajelor publicitare sau a tweet-urilor sponsorizate, intrucat acestea vor fi afisate automat in timeline.

  Pe langa optiunea de preview foto, actualizarea aduce si posibilitatea de preview video. Acest lucru inseamna ca materialele video Vine vor fi afisate si ele pe in timeline si vor avea optiuni in plus, cum ar fi adaugarea ca favorit, retweet sau raspuns. Astfel, utilizatorii vor putea efectua toate aceste actiuni fara sa mai fie nevoie sa dea click pe tweet-ul respectiv.

  Aceasta lansare a actualizarii vine intr-un moment in care Twitter se pregateste sa intre pe bursa si, cu siguranta, are drept scop cresterea profiturilor. Intr-o estimare, Twitter a dezvaluit ca firma valoreaza aproximativ 11 miliarde de dolari.

  Noile versiuni ale aplicatiilor Twitter pentru iOS si Android pot fi descarcate gratuit din magazinele online iTunes si Google Play. In plus, optiunea de preview pentru fotografii si materialele video a fost implementata si in versiunea web a site-ului.

   

  Πηγή: The Inquirer