Twitter a lansat actualizari pe toate fronturile

  10

  Celebra platforma de socializare prin microblogging a decis ca este timpul sa isi actualizeze interfata. Intr-un atac organizat, Twitter a trimis update-uri pentru aplicatiile de pe iOS, Android si a facut mici modificari paginii mobile.twitter.com.

  Aplicatia Twitter pentru Android afiseaza timeline-urile mai confortabil, acestea afisand mai mult din cele 140 de caractere sau mai putine, permise in postarile twitternautilor. Bara de navigare a fost regandita, au fost inlaturate cele 3 puncte ce ascundeau proprietatile si a fost introdus controlul extins prin gesturi. Twitter afiseaza comenzi des utilizate pentru postari prin apasarea prelingita si navigarea de la un tab la altul prin trecerea degetelui pe ecran spre stanga sau dreapta (swipe). O alta functie introdusa de Twitter pe Android sunt sugestiile pentru completarea hashtag-urilor si a numelor de utilizator.

  Toate aplicatiile Twitter, indiferent de platforma, afiseaza de acum mai multe tipuri de continut: galerii foto, aplicatii, liste de produse.

  Dupa caz, Twitter va afisa si link-uri catre aplicatiile necesare pentru a vizualiza continutul din postare in conditii optime. Link-urile va pot duce spre pagina de download a aplicatiei sau pot deschide informatia cu aplicatia respectiva, daca o aveti deja instalata.

  Πηγή: twitter