Twitter a introdus Photo preview in tweeturi

17

Ce ai observat nou pe Twitter? In timp ce Windows Phone incearca sa rezolve schimbarile de back-end server ale Twitter care mananca foarte mult spatiu si trafic de net, Twitter permite acum utilizatorilor sa vada un preview al pozelor postate prin link-uri in tweet-uri.

Astfel, cand dai scroll in lista de tweet-uri, vei vedea o fereastra de preview care iti va arata portiuni si detalii dintr-o imagine.

Avantajul este, evident, ca decizia de a da click pe link va fi intemeiata. Daca descrierea din tweet nu este suficienta, nu-ti vei mai pierde timpul accesand ceva ce nu te intereseaza. Totodata, beneficiul acestui update al Twitter este mai mare pentru agentiile de publicitate, companii, firme si organizatii, un avantaj vizual mai puternic decat link-ul propriu zis care nu atragea atata public-tinta sa le acceseze reclamele si ofertele, cat poate oferi acum, cu noul update.

Aceasta schimbare ar putea sa faca reteaua de socializare Twitter mai relevanta si mai fructuoasa prin elementul vizual, fie el placut sau neplacut. Nu vei mai da click sa vezi daca prietenul tau, care se lauda cu un super costum de Helloween, chiar merita lauda. Vei vedea dinainte ca nu si vei continua sa dai scroll.

Πηγή: slashgear