Twitter a inceput testarea unui nou tab dedicat stirilor

23

Utilizatorii care folosesc aplicatiile Android si iOS s-ar putea sa fi remarcat deja ca in partea de jos a ecranului a aparut un nou tab. Reteaua sociala a inceput sa testeze un nou tab numit “Featured News”, iar in aceasta sectiune vor fi afisate cele mai importante stiri, astfel ca utilizatorii vor fi mereu conectati la actualitate.

 

Noul tab se afla chiar in mijlocul butoanelor virtuale aflate in partea de jos si are drept scop sa ofere informatii despre ce se intampla in lume. Daca utilizatorul va vizita acel tab si va da click pe una dintre stiri, aceasta se va deschide intr-un tab separat care va contine imagini si text, dar si tweet-uri si alte informatii pe care ceilalti utilizatori le-au oferit atunci cand au interactionat cu acel continut. Potrivit oficialilor Twitter, prin introducerea noului tab se urmareste oferirea celui mai relevant continut utilizatorilor.

 

Miscarea nu este singura pe care Twitter a facut-o in ultima vreme pentru a face experienta oferita de retea una mai placuta si a atrage mai multi utilizatori. Recent, firma a introdus si o noua pagina de start, iar viitorul suport pentru Project Lightning urmareste sa aduca in atentie cele mai bune tweet-uri despre evenimentele cotidiene si sa faca newsfeed-ul o sursa mai ordonata de informatii.

 

Deocamdata, optiunea Featured News este distribuita treptat, algoritmic, catre anumiti utilizatori. Este clar ca pana va fi introdus pentru toti utilizatorii, acest tab mai poate suferi modificari.

 

Πηγή: Engadget