Twitpic incheie un acord cu Twitter si pastreaza continutul disponibil online

15

Poate ca Twitpic nu a reusit sa evite inchiderea, dar utilizatorii care aveau continut stocat in acest serviciu nu mai trebuie sa isi faca griji ca il vor pierde. Twitpic a reusit sa incheie un acord cu Twitter in ultima clipa, astfel ca toate imaginile vor ramane intacte.

 

Desigur, acest lucru nu inseamna ca Twitpic revine la viata. Serviciul va ramane in continuare inchis, iar tot ce vor putea face utilizatorii este sa descarce sau sa stearga din continutul deja existent. Acest lucru inseamna ca nu va mai exista posibilitatea de a incarca noi poze prin Twitpic. De asemenea, exista sanse ca acest continut al utilizatorilor sa devina disponibil doar offline, adica va fi retras de pe retelele de socializare. Deocamdata, Twitpic promite celor care au folosit serviciul ca arhiva cu imagini este “in siguranta pentru moment”.

 

Chiar si asa, faptul ca Twitpic si Twitter au ajuns la un acord este un lucru bun pentru ca utilizatorii vor putea sa isi descarce continutul, daca doresc acest lucru. Cel putin pentru moment, arhivele pot fi accesate, asa ca daca sunteti nostalgici dupa imaginile incarcate in Twitpic, inca le puteti vizualiza.

 

Πηγή: Engadget