Turistii romani care isi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare in peste 190 de tari

24

 

  • Pentru a beneficia de oferta, utilizatorii, indiferent de retea, trebuie sa isi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicata de pe telekom.ro: https://www.telekom.ro/airbnb/
  • Codul de reducere este valabil 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de cel putin 120 de Euro
  • Oferta face parte din parteneriatul pan-European intre Airbnb si Deutsche Telekom, anuntat in martie 2015

 

Turistii romani, indiferent de operatorul de telefonie mobila sau fixa, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, daca isi creeaza un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinte direct de la localnici, in peste 34.000 de orase din peste 190 de tari.

 

In pragul vacantei de vara, turistii au la dispozitie o gama foarte variata de optiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vant sau iurte.

                                                                                    

Pentru a beneficia de oferta, utilizatorii trebuie sa respecte cateva conditii:

  • sa creeze un cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispozitie pe pagina dedicata din site-ul telekom.ro, fie descarcand gratuit aplicatia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creeaza cont”;
  • rezervarea sa aiba o valoare de cel putin 120 de Euro;
  • codul de reducere valabil pentru o singura rezervare, sa fie utilizat in cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.

 

In martie, Deutsche Telekom a anuntat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul caruia utilizatorii din toate cele 13 piete europene*, inclusiv Romania, beneficiaza de o oferta speciala in aceasta primavara. Aceasta colaborare este in linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care isi propune sa creeze parteneriate valoroase pentru clientii companiei si nu numai.

 

* Albania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia.