Tumblr lanseaza o noua aplicatie special pentru iPad

101

Tumblr a lansat o aplicatie special conceputa pentru iPad, la cateva zile dupa ce compania a actualizat suportul pentru aplicatiile Android pentru tablete.

Versiunea 3.2.3 a aplicatiei pentru iOS este acum compatibila atat cu iPad cat si cu iPad mini si include un nou tab “Explore”. Bloggerii pot accesa si o bara laterala pentru navigare, precum si un meniu circular care le permite sa posteze continut.

La fel ca si versiunea pentru iPhone, mult asteptata versiune Tumblr pentru iPad permite utilizatorilor sa isi administreze toate blogurile, sa vizualizeze si sa raspunda la mesaje si sa acceseze aparatul foto miscand catre partea de sus butonul de compunere a textelor. De asemenea, exista posibilitatea postarii de fotografii, materiale video, link-uri si, desigur, texte.  Totdata, aplicatia ofera si suport offline, cum ar fi abilitatea de a reposta un anumit articol chiar daca utilizatorul nu beneficiaza de conexiune la internet.

Luna trecuta, Tumblr a lansat o noua versiune a aplicatiei iOS pentru iPhone, cu o interfata modificata, fotografii mai mari, incarcarea mai rapida a postarilor si previzualizarea notificarilor.

Ultima versiune a aplicatiei compatibila cu sistemele de operare Android a fost si ea lansata recent si include o noua pagina de cuvinte cheie, o ordonare alfabetica a “follower-ilor” blogului care contine si o lista cu blogurile pe care utilizatorul le urmareste.

In ultima vreme, Tumblr s-a confruntat cu mari probleme care a determinat indisponibilitatea sistemului – prima data in octombrie si, din nou, saptamana trecuta.

 

Sursa: Mashable