Tumblr adauga trei noi butoane care permit achizitia produselor din postari

23

Pentru utilizatorii Tumblr care posteaza sau care urmaresc postari de promovare a unor produse, precum articole handmade sau proiecte crowdfunding, website-ul primeste un update care introduce automat butoane de Pledge, Get Involved sau Buy la postari, asemanator cu butonul Buy introdus de Twitter.

 

screen-shot-2014-12-03-at-00-03-59

 

Butonul Buy sau Pledge ce va aparea in postul Tumblr va redirectiona utilizatorii interesati de produs catre pagina de unde pot achizitiona respectivul produs. Update-ul colaboreaza cu site-urile Etsy, Artsy, Kickstarter si DoSomething. Deocamdata, butoanele noi sunt inca in faza de testare, iar daca merge bine, Tumblr va extinde si lista de site-uri de achizitie a produselor.

 

screen-shot-2014-12-03-at-00-33-38

 

Aceasta schimbare vine in urma planului pe care CEO-ul Yahoo l-a stabilit dupa achizitia Tumblr din 2013, pentru 1.1 mld dolari, acela de a aduce mai multe solutii de monetizare pentru site. Pe langa asta, un purtator de cuvant al Tumblr explica faptul ca update-ul este si o solutie de ajutorare a comunitatilor creative si ca va fi limitat doar la versiunea desktop a Tumblr.

 

tumblr_nflu39BS761qz8q0ho2_r1_1280

Πηγή: tech crunch