TubeRank, aplicatia web care arata de ce unele videoclipuri devin virale

  10

  O noua aplicatie web, TubeRank, dezvoltata de studioul de creatie londonez Rubber Republic, incearca sa arate care sunt ingredientele care fac ca un videoclip sa devina viral pe internet.

  Firma Rubber Republic se afla in spatele mai multor reclame virale, precum “Bodyform Responds: The Truth” si “(Welcome to) The Motherhood” pentru Fiat.

  Aplicatia combina meta data si continut video de pe YouTube pentru a arata de ce un videoclip a fost partajat de atatea ori, cine l-a partajat si de cate ori.

  Ceea ce nu face TubeRank este sa genereze idei virale. Ceea ce face este sa ofere un filtru pentru insipiratie pe care un producator il poate folosi”, a declarat Chris Quigley, cofondator Rubber Republic.

  Aplicatia este centrata pe comunitati de interes: automotive, film, music s.a. Atunci cand dai clic, de exemplu pe “Automotive”, in partea din dreapta a ecranului apare un videoclip viral despre care utilizatorul poate afla mai multe informatii apasand butomnul “View Full Insight”. Doar utilizatorii cu cont pe TubeRank pot accesa aceste informatii.

   Puteti accesa TubeRank aici.