Trucuri pentru Safari pe iOS 8

37

Multi dintre utilizatori folosesc Safari ca browser web, insa probabil ca exista multe trucuri pe care inca nu le-au decoperit.

 

Una dintre problemele de care se plang unii dintre utilizatorii Safari pe dispozitivele mobile este legata de moementul in care deschid un site si primesc afisarea versiunii mobile a acestuia. Totusi, exista o solutie. Daca utilizatorii doresc afisarea variantei desktop, tot ce trebuie sa faca este sa acceseze meniul, unde vor primi doua optiuni: Add to Favorites si Request desktop site. Daca aleg Request desktop site, tot ce trebuie sa faca este sa reimprospateze pagina de pe dispozitivul mobil si vor avea acces la versiunea web a site-ului.

 

In plus, pentru utilizatorii care doresc sa navigheze intr-un mod privat, exista DuckDuckGo. Acesta ii va feri pe cei care navigheaza pe internet de stocarea de date de catre Google. Desigur, asta va inseamna ca utilizatorii vor trebui sa fie mai specifici in cautari, adica sa stie exact ce ar vrea sa acceseze, dar, pe de alta parte, gradul de siguranta a datelor este mai mare.

 

De asemenea, sistemul Continuity de la Apple permite utilizatorilor sa isi sincronizeze aplicatia mobila Safari cu cea web. Aplicatiile de pe iOS pot sa completeze automat campuri de parola si username, fara sa mai fie nevoie ca utilizatorul sa le introduca. Pentru a seta browserul sa introduca automat datele, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati Settings > Safari > Passwords & Autofill. Acolo vor fi afisate toate conturile, iar utilizatorii pot sa selecteze care dintre ele se vor completa automat si care nu.

 

Πηγή: BGR