Trei utilizatori pornesc intr-o calatorie in jurul lumii, impreuna cu Samsung Galaxy S6

28

Samsung anunta plecarea celor trei castigatori ai campaniei de lansare a Samsung Galaxy S6 si S6 edge intr-o calatorie menita sa le transforme stilul de viata. Timp de doua saptamani, acestia vor calatori alaturi de Cristian Onetiu, life coach, autor si antreprenor, in jurul lumii, avand ca puncte de oprire patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca si Buenos Aires.

 

Castigatorii concursului Lifestyle Transformation Journey, Larisa, Radu si Alin, au pornit in aceasta dimineata in calatoria care le va schimba complet stilul de viata. Cele patru orase reprezinta etape diferite ale acestei calatorii de transformare, fiecare oferind experiente care contribuie la schimbarea stilului lor de viata. De asemenea, ei au ocazia sa experimenteze caracteristicile principale ale Samsung Galaxy S6 si S6 edge: performanta uimitoare, design-ul elegant, camera foto avansata si functia rapida de incarcare a bateriei. Cristian Onetiu le-a pregatit celor trei programe personalizate in functie de obiectivele lor si de stilurile de viata actuale.

 

Calatoria Lifestyle Transformation Journey face parte din campania de lansare locala a smartphone-urilor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, cele mai performante si elegante smartphone-uri produse de Samsung pana acum. Doi dintre castigatori au fost alesi dintre utilizatorii care au facut pre-comanda pentru un Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung, operatori sau retaileri. Cel de-al treilea a fost ales in urma unui concurs ce s-a desfasurat pe pagina Facebook a Samsung.

 

Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt cele mai noi smartphone-uri de top lansate de Samsung, echipate cu tehnologie de ultima generatie si design modern. Construite din metal si sticla Gorilla Glass 4, smartphone-urile dispun de o camera foto principala de 16MP si una secundara de 5MP, ruleaza Android Lollipop 5.0 si se incarca de 1.5 ori mai rapid decat anteriorul model, Galaxy S5. Datorita functiei de incarcare ultra-rapida a bateriei, care permite functionarea de pana la 4 ore dupa 10 minute de incarcare. Mai este de notat ca exista si suport pentru incarcarea wireless.