Trei alternative gratuite la Adobe Reader

  11

  Astazi exista alternative gratuite foarte bune la orice program software consacrat care costa o gramada de bani. De exemplu avem LibreOffice la Microsoft Office, Paint.NET la Photoshop s.a. Si cand vine vorba de Adobe Reader avem alternative excelente. 

  Adobe Reader este un program de dimensiuni mari, care a avut dintotdeauna probleme de securitate. Va prezentam trei alternative gratuite excelente, mult mai “zvelte” cand vine vorba de consumul de resurse ale sistemului. 

   

  Foxit Reader. Il folosesc de cativa ani si nu m-a dezamagit niciodata. Se incarca foarte repede si le permite utilizatorilor sa introduca text in PDF-uri. Programul are peste 150 milioane de utilizatori. 

  Descarca Foxit Reader.

   

  Sumatra PDF. Daca doresti un program foarte simplu de utilizat, doar pentru a deschide si citi PDF-uri, Sumatra PDF este alegerea ideala.

  Descarca Sumatra PDF.

   

  Nitro PDF Reader. Este ceva mai incet decat cele doua prezentate mai sus, insa vine cu mai multe functionalitati. Versiunea gratuita a Nitro poate converti orice document in PDF, dispune de unelte de colaborare, creare si editare si permite introducerea de text si a semnaturii in PDF. Mai mult, permite introducerea de watermark-uri pe documente. 

  Descarca Nitro Reader.