Travel Pack, o noua cartela razuibila cu extraoptiune de la COSMOTE Romania

  17

  Odata cu sosirea verii, oamenii incep sa-si faca bagajele pentru a pleca in vacanta, iar o calatorie prin tara va tine clientii si mai aproape de telefoanele lor.

  COSMOTE Romania introduce noua extraoptiune Travel Pack, care ofera acces la beneficiile incluse prin intermediul unei cartele razuibile. Prin urmare, in doar cateva secunde, clientii pot impartasi aventurile si peisajele frumoase din Romania cu prietenii si familia.

  Noul Travel Pack ofera acces mai rapid la beneficiile incluse intr-o extraoptiune prepaid. Prin razuirea cartelei, clientii care cumpara extraoptiunea de la punctele de vanzare primesc direct toate beneficiile incluse. Este o modalitate mai usoara de achizitionare a unei extraoptiuni, care economiseste timp”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.

  Noua extraoptiune Travel Pack, activata prin razuirea cartelei, ofera atat clientilor noi cat si celor existenti, pentru doar 6 euro credit/luna, 1.500 de minute si SMS-uri in retea, 1.500 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 50 de minute nationale/internationale/SMS-uri nationale si 250 MB trafic de date. Clientii COSMOTE pot folosi minutele internationale pentru apeluri catre destinatii fixe din Uniunea Europeana si pentru apeluri catre retele fixe si mobile din Canada, SUA si Israel.

  In plus, cu noua extraoptiune, clientii COSMOTE primesc acces gratuit la doua aplicatii mobile foarte utile in timpul vacantei: ‘RadarMe powered by Cosmote’ si ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’. ‘RadarMe powered by Cosmote’ este o aplicatie premium de localizare care contine radar, harti, chat, ofera posibilitatea crearii si administrarii de grupuri si acces la alte caracteristici care permit utilizatorului sa interactioneze usor cu prietenii si cu alti utilizatori, in timp ce ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’ ofera utilizatorilor acces la traseul de care au nevoie.

  Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.