Transforma-ti iPhone-ul spart intr-un ceas de perete

  22

  Nu se termina lumea daca ti se sparge iPhone-ul, chiar daca asa pare la prima vedere. Daca poti, iti cumperi altul si ai mai multa grija sau il reciclezi si-l transformi intr-un accesoriu care sa-ti aduca aminte mereu de efemeritatea smartphone-ului tau.

   

  Compania de reparat iPhone-uri, Twice Used, a venit cu o idee de reciclare a tuturor elementelor din miile de iPhone care se sparg si se deterioreaza in fiecare an.

   

  Masute de cafea, rame pentru fotografii, ceasuri, cercei, bratari, suporturi de pahar, cine si-ar fi inchipuit ca un iPhone poate face si asta? Evident, iti trebuie mai mult decat elementele de la un singur iPhone ca sa faci o masuta de cafea care cere in jur de 100 de ecrane sparte sau un ceas de perete din 12 carcase. Nu iti cere nimeni sa cumperi si sa spargi atatea telefoane, de aceea Twice Used, cu 20.000 de displayuri sparte adunate pana acum, va confectiona obiectele reciclate. Totusi, butonul de la iphone poti sa-l transformi usor intr-un cercel sau un accesoriu pentru bratara.

   

  Prin Kickstarter, Twice Used vrea sa dezvolte parteneriate cu alte companii de reparat si reciclat electronice, pentru a confectiona cat mai multe astfel de accesorii si obiecte de decor care vor revolutiona designul interior. Un iPhone spart nu-ti va mai arata cat este ora, insa mai multe iPhone-uri sparte, da.

  Πηγή: gizmodo