Trailer si detalii ‘Call of Duty: Black Ops III’ [video]

34

Call of Duty: Black Ops III are loc intr-un viitor marcat de razboi in care isi face aparitia un nou tip de soldat Black Ops si in care linia de demarcatie dintre propria noastra umanitate si tehnologia militara de ultima ora in materie de robotica este din ce in ce mai vaga.

 

Campania single-player este in mod special dezvoltata pentru co-op cu patru personaje si rejucabilitate. Jucatorii vor avea la dispozitie o multitudine de strategii si posibilitate de personalizare a experientei de joc, de la arme si arsenal la abilitati si costume.

 

Odata cu Black Ops III, Treyarch aduce in multiplayer o noua modalitate de deplasare bazata pe miscari ce pot fi inlantuite intr-un mod fluid, precum thrust jump, slide si wall run. Acestea permit jucatorilor sa se deplaseze cu abilitate prin mediul inconjurator, avand in acelasi timp control complet asupra armei din dotare. Hartile sunt special adaptate pentru aceasta noua modalitate de deplasare, dar permit in acelasi timp jucatorilor sa apeleze in paralel si la cea traditionala.

 

Jocul va fi lansat pe 6 noiembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Sesiunea beta pentru Call of Duty: Black Ops III va fi disponibila tuturor celor care vor efectua o precomanda pentru una din platformele de mai sus prin intermediul partenerilor oficiali Activision Publishing in Romania.