Traducerile prin Bing se intorc, de data asta in Twitter

15

Twitter este un serviciu excelent care poate facilita comunicarea intre utilizatori din intreaga lume. Totusi, ce se intampla cand acestia nu vorbesc aceeasi limba? Dupa ce compania a testat o serie de alternative, a decis sa introduca posibilitatea traducerii prin intermediul Bing.

 

Optiunea a fost implementata oficial si poate fi gasita direct in newsfeed. Desigur, insa, ca orice motor care face traduceri, traducerea poate fi, uneori, aproximativa. Totusi, in majoritatea cazurilor, utilizatorii vor putea sa inteleaga ideea, daca folosesc acest miijloc de traducere.

twitterbingtranslations

Cu siguranta, sistemul permite un acces mai usor la informatie pentru ca nu mai este necesar ca utilizatorii sa copieze textul pe care vor sa il traduca, apoi sa il introduca pe alt site pentru a obtine traducerea si a-l putea intelege. Astfel, pentru a putea accesa traducerea prin Bing, tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa apese pe “translate this”. Tweet-urile care beneficiaza de aceasta facilitate au si o pictograma a unui glob pamantesc. Cei care nu sunt familiarizati cu tehnologia, dar vor sa fie siguri ca activeaza aceasta optiune, pot bifa “Show Tweet translations” in meniul de Setari al contului de Twitter.

 

Πηγή: Engadget