TP-LINK si Google lanseaza un router inteligent, OnHub [video]

25

TP-LINK lanseaza, in parteneriat cu Google, routerul OnHub  conceput sa genereze o retea wireless mai rapida, mai sigura si mai usor de folosit. Totodata, routerul asigura o conexiune fluenta si este compatibil cu tehnologiile de ultima generatie dintr-o locuinta.

 

OnHub are 13 antene interne dispuse circular, pentru reducerea interferentelor si optimizarea conexiunii. Astfel, la fiecare cinci minute, routerul cauta cel mai putin aglomerat canal Wi-Fi, comutand traficul pentru o performanta optima. Routerul ofera viteze de pana la 1900 Mbps si ofera suport pentru ambele benzi de frecventa, de 2,4GHz, respectiv 5GHz.

 

OnHub este controlat cu aplicatia mobila Google On, compatibila cu dispozitivele cu sisteme de operare Android si iOS, facilitand configurarea si gestionarea retelei. Routerul a fost conceput in asa fel incat sa isi optimizeze performantele in timp, instaland automat caracteristici noi, precum si cele mai recente update-uri de securitate. OnHub este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi tehnologii si protocoale din domeniul comunicatiilor, precum Bluetooth Smart, Weave si IEEE 802.15.4.

 

OnHub este disponibil de astazi pentru precomenzi in Statele Unite ale Americii, pentru pretul de 199 USD.