TP-LINK lanseaza o linie de suport tehnic prin telefon si extinde portofoliul de produse din mediul casnic si de birou

19

TP-LINK extinde in Romania serviciile de suport tehnic, prin lansarea unei linii telefonice dedicate si a sectiunii de Live Chat. Noua linie de suport, accesibila din Romania, in zilele lucratoare, in intervalul 10:00-19:30, ofera consultanta in limba romana pentru  posesorii de echipamente TP-LINK, inclusiv asistenta pentru instalarea routerelor, informatii tehnice despre toata gama de produse si suport pentru configurarea retelelor casnice sau de la birou. Serviciul este disponibil si in limba engleza pentru utilizatorii din Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia-Muntenegru si Macedonia.

 

Odata cu infiintarea liniei de suport tehnic prin telefon, TP-LINK Romania introduce si un nou canal de comunicare digitala sub forma live chat-ului. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii de produse TP-LINK pot intra in legatura directa cu un specialist in retelistica, direct de pe calculator, tableta sau smartphone. Folosind noile canale de comunicare directa, utilizatorii pot primi in timp real consultanta tehnica si raspunsuri la intrebarile legate de produsele TP-LINK.

 

TP-LINKanunta de asemenea extinderea portofoliului de produse dedicate utilizarii in medii casnice si de birou. Este vorba de camera cloud TP-LINK NC200, un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio – video a incaperilor, cu suport pentru live streaming, putand fi utilizata si ca range extender pentru extinderea acoperirii semnalului wireless oferit de router. In continuare, TP-LINK RE210 este un range extender care ofera viteze totale de pana la 750 Mbps, fiind echipat cu un port Gigabit Ethernet, care faciliteaza conectarea unui singur dispozitiv prin cablu. Nu in ultimul rand, TP-LINK UH 720 este un Hub USB 3.0 care ofera suport pentru toate tipurile de dispozitive conectabile.

 

Noile produse vor fi disponibile pe rafturile magazinelor incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie, la preturi pornind de la 209,99 lei pentru camera cloud NC200, 299,99  lei pentru range extender-ul RE210 si 269,99 lei pentru Hub-ul USB UH720.