Toyota va integra incarcarea fara fir a smartphone-urilor

36

Telefoane mobile care pot fi incarcate prin inductie exista deja, iar cu tot suportul Google aceasta modalitate revolutionara inca nu se bucura de succesul scontat.

Ca orice inventie, pentru a fi adoptata la scara larga, trebuie sa se bucure de aprecierea consumatorilor. Incarcarea fara fir nu gasise pana acum o modalitate prin care sa demonstreze ca este cu adevarat superioara cablurilor, majoritatea consumatorilor fiind indiferenti ghemotocului de fire atent ascunse pe sub birou.

Toyota si-ar putea lega numele de aceasta tehnologie, ei anuntand ca pachetul de 1750 de dolari ce va include aceasta facilitate va fi disponibil pentru automobilele Avalon Limited si Hybrid Limited ce vor fi lansate in anul 2013. Pretul pachetului cumulat cu cel al unui automobil dintre cele mentionate anterior nu va fi la indemana oricui, insa includerea facilitatii este totusi un inceput promitator. O masina fara cabluri facute sa se incurce si un smartphone tinut in consola centrala i-ar convinge mult mai usor pe soferi sa foloseasca un hands-free in timp ce telefonul se incarca, sporind astfel siguranta in trafic.

Sursa: pocketnow.com