Toyota publica un teaser pentru RAV 4 2016 inaintea lansarii oficiale

  10

  Toyota a lansat o imagine de tip teaser pentru SUV-ul RAV 4 2016, atomobil pe care il va lansa saptamana viitoare la New York Auto Show. Imaginea nu arata decat o bucata din partea din spate a noului RAV 4 si emblema Limited Hybrid.

   

  Deocmadata, detaliile cu privire la model sunt putine. Evenimentul New York Auto Show va avea loc pe 2 aprilie, asadat mai este doar putin pana la anuntul oficial al modelului. Din ceea ce se poate observa in poza, se pare ca exista o schimbare la nivelul stopurilor, care in loc sa fie colorate, par sa fie unele cu sticla clara in spatele carora se ascund doua becuri LED.

   

  Restul designului din fotografie este similar cu cel de pe RAV 4 model 2015 si nu este clar daca si modelele viitoare se vor inspira din linii de design anterioare, intrucat Toyota nu a oferit niciun fel de informatii in acest sens. Nu este clar cat de mare succes va avea acest model hibrid, daca tinem cont ca acest gen de autoturisme inregistreaza o scadere a vanzarilor in ultima vreme. Chiar si asa RAV 4 a fost mereu un model foarte vandut al celor de la Toyota, asa ca nu este de mirare ca firma mizeaza pe acest autoturism.

   

  Πηγή: Slashgear