Toshiba Excite 7, tableta quad-core cu Android 4.2.2

22

Toshiba a lansat o noua tableta targetata catre gama medie a clasei de dispozitive.. Noul dispozitiv poarta numele de Excite 7 si, asa cum sugereaza si denumirea, este dotat cu un ecran de 7 inci. Una dintre cele mai bune vesti este ca aceasta tableta se vinde cu doar 169.99 dolari.

 

Excite 7 ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 si promite performante suficient de bune incat sa ruleze fluid filme, jocuri si alte tipuri de continut. Tableta cantareste aproximativ 351 de grame si masoara 7.8 x 4.6 x 0.43 inci. Ecranul de 7 inci ofera o rezolutie de 1024 x 600 si suporta controlul touchscreen cu pana la 5 degete simultan. Dispozitivul mai este echipat cu o camera foto de 3 megapixeli si o camera frontala de 0.3 megapixeli. In plus, este alimentat de un procesor quad-core si beneficiaza de o memorie RAM de 1 GB. Spatiul de stocare disponibil este de 8 GB, dar poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

 

Exista suport atat pentru conexiunea Bluetooth cat si pentru cea Wi-Fi, iar Excite 7 va putea fi achizitionata, din punct de vedere al culorii, pe argintiu. Tableta se mai mandreste cu o baterie care ofera o autonomie de 12 ore in cazul unei folosiri moderate si cu o autonomie de 7.5 ore in cazul unei folosiri intense.

 

Πηγή: Slashgear