Toshiba a lansat un laptop convertibil cu ecran 4K de 12 inci

  19

  Toshiba nu a adus foarte multa inovatie atunci cand a lansat seria Satellite Radius asemanatoare gamei Yoga, dar se pare ca s-a revansat cu adaugarea in cadrul Radius a unui nou laptop convertibil in tableta. Noul Satellite Radius 12 incorporeaza un ecran tactil 4K de 12 inci.

   

  In versiunea sa convertita in tableta, Satellite Radius 12 are o grosime de doar 1.5 centimetri si cantareste aproximativ 1.3 kilograme. Noul gadget Toshiba este alimentat de a sasea generatie de procesoare Intel Core si se foloseste de o camera infrarosu pentru a efectua recunoasterea faciala.

   

  Deocamdata, cei de la Toshinba nu au oferit informatii suplimentare legate de capacitatile tehnice ale lui Satellite Radius 12 sau de pretul de vanzare a noului laptop. Totusi, avand in vedere ca dispozitivul incorporeaza un ecran 4K, este greu de imaginat ca autonomia bateriei va fi una foarte buna, mai ales daca ne gandim la dimensiunile reduse pe care le ofera laptopul. De notat ca Satellite Radius 12 nu va fi un laptop budget, mai ales avand in vedere ecranul cu rezolutie mare si procesorul de ultima generatie.

   

  Toshiba Satellite Radius 12 va ajunge in Statele Unite la sfarsitul anului. Laptopul va rula sistemul de operare Windows 10, iar daca firma a reusit sa faca o integrare optima a sistemului cu ecranul tactil cu siguranta ca dispozitivul va oferi o experienta superioara utilizatorilor.

   

  Πηγή: Engadget