Top 5 telefoane recomandate oamenilor de afaceri

13

Accesul la e-mail si la calendarul de intalniri sau task-uri sunt cele mai folosite functionalitati pe telefonul mobil, de catre oamenii de afaceri. Echipa ThePhoneGeeks prezinta ce alte capabilitati ar trebui sa aiba un telefon pentru business, dar si cele mai potrivite 5 modele pentru oamenii de afaceri.

 

“In primul rand, utilizatorul trebuie sa se asigure ca procesorul dispozitivului este cel putin dual-core, cu o frecventa mai mare de 1.5 Ghz, fapt ce asigura rularea mai multor aplicatii concomitent, fara a incetini sistemul”, a spus Alexandra Guna – ThePhoneGeeks.

 

In ceea ce priveste dimensiunea ecranului, acesta ar trebui sa fie suficient de mare pentru a putea vizualiza portiuni mari de text, si avand in vedere ca dispozitivul este utilizat intens pentru trimiterea de e-mailuri si navigarea pe Internet, este absolut necesar ca printre caracteristicile tehnice ale unui telefon pentru business sa se numere o conexiune rapida de date, precum 3G, 4G si Wi-Fi b/g/n.

 

“Un aspect important de luat in considerare in momentul alegerii unui telefon pentru business este instalarea unor aplicatii de securitate, precum Orange Antivirus, BitDefender sau AVG Mobile Security, care sa blocheze accesul neautorizat la contul de e-mail sau la agenda telefonica”, a completat Cosmin seclaman – ThePhoneGeeks.

 

In ceea ce priveste modelele BlackBerry, precum BlackBerry Q10, cu  tastatura QWERTY fizica, acestea sunt selectate in special pentru facilitarea unei scrieri rapide a e-mail-urilor sau mesajelor, dar si integrarii hardware-software, care face ca telefoanele sa fie fluente in accesarea mai multor conturi de e-mail, previzualizarea si atasarea imaginilor sau editarea documentelor.

 

“Brand-ul Samsung este, de asemenea, foarte apreciat in Romania, datorita gamei variate de modele de care dispune. Compania a lansat in primavara anului 2013 varful de lance, Galaxy S4, care a adus inovatii precum Air Gesture, prin intermediul caruia utilizatorul poate interactiona cu telefonul fara sa ii atinga ecranul”, a mai spus Alexandra Guna – ThePhoneGeeks.

 

Desi telefoanele produse de Apple au fost de la bun inceput destinate publicului larg, acestea au fost adoptate de multi oameni de afaceri, datorita clientului de e-mail foarte competent, precum si securitatii sporite si usurintei in utilizare. Astfel, modelul iPhone 5s a devenit unul dintre cele mai recomandate telefoane pentru business.

 

Cele mai asteptate modele de telefoane pentru business au fost Nexus 5 si HTC One Max, in special datorita capacitatii procesorului, respectiv a dimensiunii ecranului. De mentionat este si faptul ca Nexus 5 vine cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare, Android 4.4 KitKat.