Top 10 al celor mai puternice smartphone-uri Android din lume

25

Performantele reprezinta mult mai mult decat o serie de specificatii tehnice puse pe hartie. Desigur, specificatiile au un rol important, dar nu spun chiar toata povestea atunci cand vine vorba despre performantele unui smartphone. Apple a dovedit de multe ori acest lucru atunci cand smartphone-uri iPhone cu procesoare dual-core si memorie RAM de 1 GB intreceau in cadrul testelor gadget-uri similare octa-core.

 

In ceea ce priveste smartphone-urile cu sistem de operare Android, unele dintre acestea par sa aiba, cel putin pe hartie, specificatii tehnice similare, insa asa cum e usor de imaginat, multe dintre aceste modele nu au perfomante egale. Cei de la AnTuTu au creat un clasament pe baza testelor pe care le-au efectuat pe smartphone-urile emblema cu sistem de operare Android. Deloc surprinzator, Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge ocupa primele doua locuri, iar faptul ca cele doua modele incorporeaza componente de top si materiale de calitate pare sa fi avut un rol decisiv.

 

Locurile 3 si 4 ale clasamentului sunt ocupate de Xiaomi, cu gadget-urile Mi Note Pro si LeTV 1 Pro. Cele doua smartphone-uri sunt alimentate cu procesoare Qualcomm Snapdragon 810. Locul 5 este adjudecat de ZTE Nubia Z9 Max, iar HTC One M9 ajunge abia pe locul 6. Smartphone-ul Samsung Galaxy S5 continua sa fie unul dintre cele mai puternice si a reusit sa ocupe locul 9 in acest clasament.

 

Iata si o imagine care prezinta informatiile:

 

15031222-content

 

Πηγή: BGR