Top 10 al celor mai bizare cereri pentru inlocuirea iPhone-ului. Un fermier si-a pierdut telefonul in vaca!

11

Suna amuzant, intr-adevar, dar este absolut real. Este vorba despre un fermier din Devon, Marea Britanie,  care si-a pierdut telefonul in interiorul vacii sale. Agricultorul spune ca folosea aplicatia Torch (lantern) la iPhone-ul sau 3GS, in timp ce isi ajuta una dintre vaci sa fete. La un moment dat, telefonul a disparut in interiorul animalului. L-a recuperat, ce-i drept, dar acesta nu mai functiona, asa ca a cerut companiei Apple sa-i inlocuiasca telefonul pe baza garantiei.

Povestea de mai sus se afla in clasamentul celor mai cautate cereri de inlocuire a telefonului realizat de britanicii Metro.co.uk.

Cea de-a doua cerere bizara apartine unei femei din Nottingham, care sustine ca, din greseala, si-a gasit telefonul Nokia 6303i in interiorul unei placinte, pe care tocmai o copsese.

O alta femeie cere un nou BlackBerry Bold dupa ce l-a folosit drept jucarie sexuala. Un cuplu a scapat telefonul mobil in ocean in timp ce incercau sa refaca scena din Titanic. 

Sfatul unei firme de asigurari a telefoanelor mobile sustine ca cel mai bine e ca oamenii sa isi foloseasca telefoanele pentru a comunica si a naviga pe internet, nu ca jucarii sexuale sau ca ingrediente in tarte.

TOP 10 cereri bizare pentru inlocuirea telefonului:

1. Telefonul pierdut in interiorul unei vaci


2. Folosit ca jucarie sexuala

3. Aruncat in toaleta

4. Furat de un pescarus

5. Distrus de artificii

6. Furat de maimute

7. Cazut din copac

8. Aruncat catre iubit

2. Copt intr-o tarta

10. Cazut în ocean