TomTom primeste un update pentru iPhone 5 si iOS 6, dar nu mai are Google Local Search

11

TomTom si-a actualizat aplicatia iOS pentru a fi compatibila iOS 6 si iPhone 5 si a eliminat optiunea Google Local Search. Noua versiune 1.12 a aplicatiei TomTom, functioneaza in colaborare cu aplicatia Apple Maps, afisand variante de rute in iOS6, dar nu mai permite utilizatorilor sa foloseasca Google Local Search. De altfel, Google a retras serviciul de pe piata.

“Din cauza intreruperii serviciului Google Local Search, TomTom a decis sa inlature aceasta functie din aplicatie”, a declarat compania cu privire la actualizare. “Utilizatorii pot in continuare sa caute anumite locuri folosind TomTom Places. Ca varianta alternativa, doritorii pot sa caute pe Google, folosind browser-ul, sau pot sa utilizeze optiunea Copied Adress pentru a stabili rute catre locurile pe care le cauta”, mai preciza compania.

TomTom Places este baza de date proprie companiei care include date despre statii de benzina, piete, restaurante si multe altele. Noua aplicatie TomTom cuprinde actualizari in timp real despre situatia traficului si actualizari in timp real ale hartilor.

Pretul aplicatiei TomTom este de 59.99 dolari pentru varianta pentru America si Canada, iar varianta pentru Marea Britanie si Irlanda costa 39.99 lire sterline. TomTom recomanda utilizatorilor sa isi descarce si updateze aplicatiile folosind iTunes, altfel este posibil ca locurile salvate si alte setari sa se piarda.

 

Sursa: SlashGear