Todoist aduce un update aplicatiilor Mac pentru a maximiza productivitatea

27

Serviciul de productivitate Todoist a adaugat numeroase unelte noi aplicatiilor sale web. Dupa ce a a dus actualizari care au schimbat interfatele aplicatiilor pentru Android si iOS, acum compania a decis sa modifice si aplicatiile web pentru Mac.

 

Cea mai importanta schimbare este adaugarea optiunii Quick Add care este deja prezenta de ceva vreme pe versiunea mobila a serviciului. Facilitatea ofera automat informatii despre sarcini, prioritate, etichetarea intrarilor si deadline-ul fara sa fie nevoie de alte casute cu care utilizatorul sa interactioneze. De asemenea, optiunea de navigare Quick Find a fost si ea adusa pe Mac, iar unealta Quick Comment permite adaugarea de note explicative in acelasi timp in care este creata intrarea din Todoist.

 

Versiunea web a serviciului a devenit acum adaptata dispozitivelor mobile, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor mai avea dificultati de vizualizare atunci cand acceseaza versiunea web a Todoist de pe browserul mobil, nu din aplicatie. Toate aceste schimbari au scopul de a face serviciul o unealta mai productiva pentru utilizatorii care il aleg.

 

Πηγή: Engadget