Themer, aplicatia Android care permite personalizarea ecranului de start

35

Daca sunteti de parere ca aveti deja o aplicatie care permite personalizarea ecranului de start pentru a-l face mai versatil, veti fi dat pe spate de Themer. Deocamdata, aceasta aplicatie de personalizare pentru Android se afla in varianta beta, insa varianta oficiala va fi lansata foarte curand.

Deocamdata, varianta beta ofera compatibilitate doar cu smartphone-urile Android, nu si cu tabletele, insa suportul pentru tablete va fi adaugat curand. Optiunile pe care le ofera Themer nu sunt bazate doar pe aranjarea creative a pictogramelor pentru aplicatii, ci si pe un design de ultima generatie. Dezvoltatorii aplicatiei au lucrat cu designeri extrem de priceputi in ceea ce priveste desenarea interfatelor. Ceea ce a rezultat sunt layout-uri care le intrec cu mult pe cele obisnuite, chiar si pe cele lansate de firme de renume.

Un punct pozitiv pentr Themer este ca permite tuturor utilizatorilor sa o foloseasca cu usurinta, nu este nevoie de cunoasterea vreunui limbaj de programare. Astfel, utilizatorul doar alege tema si aceasta se aplica. Galeria de teme ghideaza cu usurinta utilizatorul in alegerea uneia potrivite. Mai mult, utilizatorul poate personaliza si mai mult interfata, pastrand ecranul de start de la o anumita tema si restul de la o alta. Aceasta combinatie poate fi salvata ca o tema noua care poate fi gasita apoi in galeria de teme.

In ceea ce priveste tematica acestor interfate, ele ating o varietate de subiecte (exista chiar si teme cu Breaking Bad) si de layout-uri (cercuri, linii diagonale, pictograme in miniatura ale aplicatiilor). Astfel, utilizatorul isi poate transforma butoanele de pe ecranul de start intr-o varietate de feluri si de marimi. In plus, toate aceste teme functioneaza foarte bine, nu incetinesc smartphone-ul, asa cum se intampla deseori cu aplicatiile de personalizare.

Πηγή: Slashgear