The Upstander este accesoriul perfect pentru bicicleta

24

Kickstarter continua sa imbunatateasca traiul biciclistilor, de data aceasta cu un nou cric.

 

The Upstand a fost creat de un inginer din Carolina de Nord si permite oamenilor sa-si sprijine bicicleta, de orice fel ar fi ea, intr-un cric usor de folosit si de purtat in buzunar.

 

Dispozitivul este format din doua piese care se pliaza si tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un cui de metal pe axul rotii-spate. The Upstand seamana si se instaleaza ca scheletul unui cort, doar din doua mici piese care se pliaza datorita coardei elastice din interior. Imediat ce introduci cricul in cuiul de metal de pe ax, vei auzi un click care te asigura ca a fost asezat cum trebuie, iar un sistem de magneti securizeaza cricul.

 

The Upstand este fabricat din fibra de carbon si aluminiu, de aceea este si foarte usor si este disponibil in trei dimensiuni. Daca bicicleta ta nu are un cric deja instalat, uita de sprijinirea ei de un perete, un stalp sau de asezarea bicicletei direct pe asfalt. Datorita materialului foarte usor si a felului in care este construit, viteza de pedalat nu va fi afectata, iar cricul va fi mai usor de transportat decat o tigara electronica.

Πηγή: hiconsumption